Dinsdag 3 september  hebben we genoten van een fantastische bewonersdag in Beth-San. Het was een dag vol gezelligheid, saamhorigheid en plezier, met voor elk wat wils. Ondanks een dreiging van regen konden de activiteiten in de buitenlucht gelukkig doorgang vinden.

De dag startte met de dagopening door regiomanager Roeland van Everdingen, gevolgd door een zeer professioneel en prachtig muzikaal optreden van Ensemble Anime. Na een heerlijke lunch met pannenkoeken, konden de bewoners kiezen tussen een indrukwekkende demonstratie van politiehonden en een ontspannen puzzelroute door Moerkapelle. Vooral de politiehonden maakten veel indruk, en ondanks dat een enkele bewoner het wat spannend vond, was het een mooie en boeiende ervaring.

De aanwezigheid van de mantelzorgers werd enorm gewaardeerd. Zij zorgden voor een vertrouwd gezicht en een helpende hand gedurende de dag. Veel bewoners spraken hun dankbaarheid uit voor deze onvergetelijke dag, die op feestelijke wijze werd afgesloten met een heerlijk broodje hamburger.

Het was een dag om met een glimlach op terug te kijken, vol mooie momenten en ontmoetingen. We danken iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van deze dag!